Sfaturi practice pentru mersul cu bicicleta


Majoritatea textelor şi ilustraţiilor sunt republicate sub licenţa Rodale Press. Autorul John Allen şi editorul Rubel Bikemaps deţin drepturile de autor asupra textelor şi ilustraţiilor din acest material, în toate ediţiile în care acesta apare sau a apărut.

Acest curs concis, disponibil sub forma unei cărţi de 46 de pagini precum şi în versiune online, vă va spori siguranţa şi încrederea în timpul deplasăriii cu bicicleta pe orice şosea, fie că sunteţi începător sau expert. Vă veţi simţi mult mai bine în timpul călătoriilor cu bicicleta indiferent de scopul acestora: relaxare, întreţinere fizică sau transport. Veţi găsi mai jos informaţii despre obţinerea copiilor versiunii tipărite.

Acest manual vă explică tehnicile deplasării cu bicicleta fără riscuri pe străzile şi şoselele publice, dar depinde de dumneavoastră să le aplicaţi în mod adecvat. Utilizatorii acestui manual îşi asumă întreaga responsabilitate pentru propria siguranţă şi pentru propriile acţiuni.

"Excelent! Această carte uşor de parcurs vă va ajuta să deveniţi un biciclist mai bun, mai precaut!

W. Preston Tyree, Education Director
Coaliţia Bicicliştilor din Texas

"Bicycling Street Smarts acoperă toate aspectele esenţiale ale metodei IPMBA într-un format prescurtat şi uşor de parcurs. Îi ajută pe ofiţerii noştri să îşi formeze deprinderile necesare pentru supravieţuirea pe şosea...Pe scurt, o carte remarcabilă."

- Don Hudson, ofiţer, Instructor de ciclism
LAPD şi ex-Preşedinte, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor Biciclişti

Autor:
John S. Allen
Editori:

Andrew Rubel, Madeleine Noland and Conrad Willeman

Ilustraţii:
George Retseck and John S. Allen
Copertă:
George Almasi
Tehnoredactare (tipar):
Conrad Willeman
Page layout (Internet):
John S. Allen and Conrad Willeman
Mulţumiri speciale:

Dave Bachman, Patricia Brown, Andrew Fischer, John Forester, John Franklin, Patti Marshall, Nelson Peña and G. H. Stancer

Bicycling Street Smarts este protejată de legea drepturilor de autor © 1988, 2001, Rodale Inc. publicată de către Rubel BikeMaps sub licenţa Rodale Inc. Toate drepturile rezervate. Este interzisă reproducerea sub orice formă (electronică, mecanică, stocare / extragere de informaţii) a oricărei părţi din versiunea on-line sau versiunea tipărită, cu excepţia prevederilor din legea dreptului de autor din SUA, a criticilor care citează pasaje scurte sau a unui acord scris din partea Rubel BikeMaps.

Exemplare în formă tipărită se pot găsi la sediul Rubel BikeMaps, în anumite magazine de biciclete sau librării şi la anumiţi distribuitori ; numărul ISBN este 1- 881559 – 75 – 0. Rubel BikeMaps acordă reduceri de preţ pentru comenzile mari şi poate oferi de asemenea exemplare traduse în diferite limbi, la cererea cititorilor. Pentru informaţii suplimentare vă aşteptăm la adresele de mai jos.

logocut.gif (1033 bytes)
PO Box 401035, Cambridge, MA 02140 USA
info@bikemaps.com
www.bikemaps.com
Bicycling Street Smarts (Ediţia a II-a) este o ediţie revizuită şi îmbunătăţită a Street Smarts, publicată iniţial de “Bicycling Magazine” (“Revista Bicicliştilor”), o publicaţie a Rodale, Inc. din Emmaus, PA, USA. Prin acordarea permisiunii pentru această publicaţie, Rodale sprijină educaţia şi siguranţa bicicliştilor. Pentru mai multe informaţii sau pentru abonamente la BICYCLING, vizitaţi: http://www.BICYCLING.com. rodale.gif (1570 bytes)

Bicycling Magazine logo (2323 bytes)

BICYCLING STREET SMARTS

SFATURI PRACTICE PENTRU MERSUL CU BICICLETA


© Traducere si adaptare dupa Bicycling Street Smarts by John S. Allen http://www.bikemaps.com/bss.htm.
Majoritatea textelor si ilustratiilor sunt republicate sub licenta Rodale Press. Autorul John Allen si editorul Rubel Bikemaps detin drepturile de autor asupra textelor si ilustratiilor din acest material, in toate editiile in care acesta apare sau a aparut.
ciclism.ro: 2BE sau 2 Banat Epic – MTB autentic!
03 Sep 2015 13:52 - 2BE sau 2 Banat Epic este o cursă de MTB pe etape. Mai exact 2 etape. Vrei cățărări tari? Coborâri tehnice? Crezi că...

freerider.ro: Bicicliștii Bucureșteni sunt chemați din nou in strada
03 Sep 2015 12:02 - Pe 19 septembrie 2015 are loc cel de-al șaptelea marș al bicicliștilor din București. Ne întâlnim la ora 14.30, la intra...

bikeevents.ro: 19-20 septembrie 2015: Concurs MTB “2BE”, Slatina Timis
03 Sep 2015 09:51 - Concursul de MTB “2BE” debutează în acest an ca o idee a Hoinarilor – Fodor Elena si Fodor Alexandru. Două zile ...

2004 - 2015 © www.biciclete.net este un proiect Vlad Dulea